Glasfabriek Leerdam

Leerdam is de glasstad aan de Linge. Hier vindt men ook de Glasfabriek Royal Leerdam Crystal. Het is ontzettend leuk om deze glasfabriek te bekijken, een bezoek waarbij het glas en kristal centraal staan. Al vanaf 1878 worden er in Leerdam op ambachtelijke wijze bijzondere kunst- en sierobjecten gemaakt. Echt vakmanschap wat met de hand wordt gemaakt en met de mond geblazen. Tijdens een bezoek kan men met eigen ogen bekijken hoe deze specialisten vorm kunnen geven aan het Cristal Supérieur. Tijdens een 1,5 uur durende rondleiding kan men ervaren meesterglasblazers, slijpers en graveurs aan het werk zien. Tevens kan het glasservies van het Koninklijk Huis bewonderd worden. In de Kristalwinkel kan men de schitterende collectie van Royal Leerdam Crystal bewonderen en kopen.

Glasfabriek Leerdam
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Glasfabriek Leerdam

Wil je op vakantie in de buurt van Glasfabriek Leerdam of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Glasfabriek Leerdam liggen. Makkelijk overnachten bij Glasfabriek Leerdam binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.