Golfbaan het Woold

Vlakbij het Nationaal Park De Groote Peel, ligt de golfbaan Het Woold. Hier vindt men twee uitdagende banen waar golfspelers goed uit de voeten kunnen. De Vier Eijckenbaan is een 18-holes baan met PAT-72. Het is een prachtige baan voor beginnende en gevorderde golfspelers. Ook de 9-holes Gezandebaan valt goed in de smaak. Ook deze baan is uitdagend genoeg voor beginners en gevorderden. De verlichting op de baan maakt het mogelijk om door te spelen tijdens de schemering. De recreatieve golfer wil ook graag een balletje afslaan of andere trainingsfaciliteiten kunnen vinden op de golfbaan. Het Woold heeft veel mogelijkheden op dit gebied: er zijn verschillende oefengreens, een driving range en een verlichte PAR-3 baan. En mocht het ineens gaan regenen, dan kan men verder oefenen bij de indoor faciliteiten, zoals met de golfsimulator.

Golfbaan het Woold
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Golfbaan het Woold

Wil je op vakantie in de buurt van Golfbaan het Woold of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Golfbaan het Woold liggen. Makkelijk overnachten bij Golfbaan het Woold binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.