Havenmuseum

Op de kades van de Rotterdamse Leuvehaven vindt men het Havenmuseum. Men ziet hier volledig opgeknapte historische bedrijfsvaartuigen, stoommachine en scheepsmotoren. Hier liggen ook mooie historische schepen afgemeerd, die af en toe nog steeds op een vaartocht gaan. Het leuke is dat de bezoeker dan kan inschepen. Bij het Havenmuseum komt men alles te weten over de haven tussen 1850 en 1970. In het Verolme paviljoen krijgt men inzicht in de vroegere tijden met het bekijken van de oude films en dankzij verschillende demonstraties ziet men hoe het er in de haven aan toe ging. Rotterdam heeft een groot havengebied, het was zelfs enkele jaren de grootste haven van de wereld. Veel havenactiviteiten zijn verplaatst naar locaties als de Botlek, de Maasvlakte en de Europoort. Hier komt de bezoeker niet zomaar bij, maar dat hoeft ook niet. In het Havenmuseum krijgt men voldoende informatie om een goed beeld te krijgen.

Havenmuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Havenmuseum

Wil je op vakantie in de buurt van Havenmuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Havenmuseum liggen. Makkelijk overnachten bij Havenmuseum binnen een straal van 40 kilometer.

1 3

Nautisch Centrum Scheveningen

Type SV2
Geschikt voor max. 3 personen, heeft 1 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 365,00
Verplicht
€ 51,82
€ 416,82
3 6

Vakantiepark Kijkduin

Type K6A
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 514,00
Verplicht
€ 51,82
€ 565,82

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.