Hazelnotepad Genegenterhof

Het Genegenterhof is een streekboerderij in het prachtige, uitgestrekte Limburgse landschap. Hier worden zelf gemaakte- en streekproducten verkocht, zoals biologisch geteelde hazelnoten, hazelnootpasta en hazelnootolie. Er zijn ook diverse jamsoorten, chutney gestoofde peertjes en seizoensgebonden groenten en fruit te koop. Tijdens bepaalde evenementen worden er ook ambachtelijke broden en vlaaien gebakken. Dit kan ook eventueel op bestelling. Rondom de boerderij ligt een prachtige omgeving waar men heerlijk kan wandelen en fietsen en misschien vindt men zelf ook nog wel hazelnoten.

Hazelnotepad Genegenterhof
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Hazelnotepad Genegenterhof

Wil je op vakantie in de buurt van Hazelnotepad Genegenterhof of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Hazelnotepad Genegenterhof liggen. Makkelijk overnachten bij Hazelnotepad Genegenterhof binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.