Hunebed D3 en D4

De Hunebedden D3 en D4 liggen naast elkaar, beide liggen ze naast een oude vervallen boerderij in Midlaren. Hunebed D3 is erg groot en zeer compleet, het lijkt één van de grootste hunebedden. Het ligt er wel heel rommelig bij, dit heeft te maken met het grote aantal dekstenen in de kelder van het hunebed. Het is niet gerestaureerd en ziet er daarom ook erg authentiek uit. Ook D4 is erg groot én erg rommelig. Het gaat hier om een hunebedden paar, wat ook wel een Hunenborg wordt genoemd. De hunebedden D3 en D4 mogen er dan misschien niet fraai geordend bij liggen, ze geven wel een goed beeld hoe ze al die eeuwen hebben gelegen. Ze zijn zeker een bezoek waard.

Hunebed D3 en D4
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Hunebed D3 en D4

Wil je op vakantie in de buurt van Hunebed D3 en D4 of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Hunebed D3 en D4 liggen. Makkelijk overnachten bij Hunebed D3 en D4 binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.