Klokken Beiaard- en Natuurmuseum

In het Brabantse Asten vindt men het Klok & Peel Museum Asten. In dit mooie museum kan men twee unieke collecties bezoeken. Het museum heeft allereerst de grootste collectie luidklokken en beiaarden (klokkenspellen) ter wereld. Schitterende exemplaren uit alle werelddelen en een tijdlijn met alle klokkenthema’ s van vroeger tot en met nu. Daarnaast is er de complete natuur- en cultuurhistorie van De Peel, het gebied op de grens van Brabant en Limburg. Ook hier is een tijdlijn met fossielen en een levensgroot mammoetskelet. Heel bijzonder is de ondergrondse vossenburcht en de flora en de fauna van het gebied. Verschillende exposities laten meerdere facetten zien. In de fraaie tuinen van het museum komen de collectie bijeen: ‘van kruidentuin tot klankentuin’. In de glazen Oranjerie worden regelmatig workshops, evenementen en concerten georganiseerd. Het museum is modern museum met alle faciliteiten van deze tijd.

Klokken Beiaard- en Natuurmuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Klokken Beiaard- en Natuurmuseum

Wil je op vakantie in de buurt van Klokken Beiaard- en Natuurmuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Klokken Beiaard- en Natuurmuseum liggen. Makkelijk overnachten bij Klokken Beiaard- en Natuurmuseum binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
8-12 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.