Kubuswoningen

De kubuswoningen in Rotterdam zijn een typerend stadsbeeld. De woningen die gebouwd zijn in de vorm van gekantelde kubussen op een paal, hebben het achterliggende idee dat er onder de bebouwing ruimte blijft voor openbare plekken. Ze zijn gebouwd door de architect Piet Blom die geïnspireerd werd door Le Corbusier. In Rotterdam staan de kubuswoningen op de Blaak, in de nabijheid van de gezellig Oude Haven met de vele horecagelegenheden. De kubuswoningen zijn een onderdeel van het Blaakse Bos, wat ook enkele grotere kubuswoningen en de woontoren Het Potlood omvat. Er is een kijk-kubus waar de bijzondere woning bekeken kan worden.

Kubuswoningen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Kubuswoningen

Wil je op vakantie in de buurt van Kubuswoningen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Kubuswoningen liggen. Makkelijk overnachten bij Kubuswoningen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright ┬ę 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.