Landgoed Marienwaerdt

Het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt ligt in de Betuwe, in de kom van de rivier de Linge, in de gemeente Geldermalsen. Het is een particulier landgoed van ruim 900 hectare. Het landgoed is al sinds 1734 in familiebezit en naast de biologische landbouw richten zij zich ook steeds meer op het produceren van landgoedspecialiteiten en mogelijkheden voor de bezoekers. De prachtige omgeving van de uitgestrekte groene akkers en de rust lenen zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of om de flora en fauna te bekijken. Er zijn verschillende routes uitgezet op het landgoed. Hier treft men adembenemende uitzichten, het natuurschoon van de Betuwe en in ieder seizoen de karakteristieke schoonheid. Er zijn regelmatig evenementen, zoals de Landgoed- en Kerstfair. Of men kan een workshop volgen van de landgoedkok. Voor de inwendige mens is er het pannenkoekenhuis de Stapelbakker en Brasserie Marie. In de inpandige landgoedwinkel kan men heerlijke streekproducten aanschaffen.

Landgoed Marienwaerdt
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Landgoed Marienwaerdt

Wil je op vakantie in de buurt van Landgoed Marienwaerdt of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Landgoed Marienwaerdt liggen. Makkelijk overnachten bij Landgoed Marienwaerdt binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.