Landgoed Tongelaar

Landgoed Tongelaar is een multifunctioneel landgoed. Het bestaat uit het kasteel Tongelaar en de boerderij Benedenhof. De boerderij in de rustieke omgeving wordt gebruikt voor de verhuur, maar ook voor tal van andere activiteiten. Bijvoorbeeld de workshops: op culinair gebied, scherm workshops en yogalessen. Deze worden in samenwerking met kookstudio Keizer Culinair georganiseerd. Het is tevens een officiële trouwlocatie. Ook worden er kunsttentoonstellingen gehouden en concerten uitgevoerd. Het landgoed is vrij toegankelijk. Men vindt hier een prachtige omgeving voor een mooie wandeling of fietstocht.

Landgoed Tongelaar
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Landgoed Tongelaar

Wil je op vakantie in de buurt van Landgoed Tongelaar of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Landgoed Tongelaar liggen. Makkelijk overnachten bij Landgoed Tongelaar binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.