Landgoed Weldam

Het landgoed Weldam ligt in een schitterende bosrijke omgeving in Twente, in de gemeente Hof van Twente. Het is één van de grotere landgoederen van Oost-Nederland. Het kasteel met de tuinen zijn het centrale middelpunt, maar het landgoed heeft nog meer te bieden: fraaie bossen, uitgestrekte akkers en weilanden, beken, karakteristieke lanen, monumentale huizen en boerderijen. De luiken van de huizen die bij het landgoed horen zijn allemaal in de kleuren zwart en geel geverfd. De tuin is voor het publiek opengesteld op werkdagen tot 16.30 uur. Het landgoed Weldam beschikt over een drietal mooie wandel- en fietsroutes, deze is uitgezet met gekleurde paaltjes. Er is ook nog een bomenroute.

Landgoed Weldam
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Landgoed Weldam

Wil je op vakantie in de buurt van Landgoed Weldam of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Landgoed Weldam liggen. Makkelijk overnachten bij Landgoed Weldam binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.