Leerke Ven Beverplas

Het Leerke Ven ten westen van het plaatsje Panheel is een zeer fraai en ongerept natuurgebied. Het is een geliefd gebied voor de watervogels om te broeden of te overwinteren. Ook de bever verblijft hier graag. Het natuurgebied is een prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen, over de verharde paden loopt ook een speciale fietsroute. In het Leerke Ven ligt ook een dagstrand waar men kan zwemmen, relaxen en zonnen. Liever iets actiefs doen? Dat kan ook… Muurklimmen, beachvolleybal spelen, aquaskippen, kanoën of het challange parcours over het water proberen, kan natuurlijk ook.

Leerke Ven Beverplas
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Leerke Ven Beverplas

Wil je op vakantie in de buurt van Leerke Ven Beverplas of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Leerke Ven Beverplas liggen. Makkelijk overnachten bij Leerke Ven Beverplas binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
8-12 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.