Meelmolen De Hoop

Volgens de steen die ingemetseld is in de molen De Hoop in Wervershoof, is de eerste steen gelegd op 11 april 1889. De hoge, kasteeldikke muren dateren zeker uit die tijd, maar wat betreft de 2e hands watermolen die op de muren is geplaatst, daarover is geen zekerheid. Nadat de molen vele jaren in gebruik is geweest, kwam De Hoop in 2002 door een faillissement stil te staan. De stichting Oud Wervershoof zorgde dat de molen weer open ging en dat iedereen de molen moest kunnen bekijken. Vandaag de dag is dat nog steeds zo en behalve de molen bekijken, zijn er regelmatig activiteiten, zoals de grote hobbymarkt en het Theo Koomen museum.

Meelmolen De Hoop
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Meelmolen De Hoop

Wil je op vakantie in de buurt van Meelmolen De Hoop of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Meelmolen De Hoop liggen. Makkelijk overnachten bij Meelmolen De Hoop binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.