Natuurgebied Geestmerambacht

Het natuurgebied Geestmerambacht in Koedijk is een recreatiegebied met een grote plas. Hier vindt men een parkachtig landschap met bossages, grasvelden, rietoevers en orchideeën weides. Het recreatiegebied heeft een gevarieerde flora. Ook grazen hier Schotse Hooglanders. Het natuurgebied is een geliefde plek voor de buizerd, de bonte specht, de sperwer en nog veel meer vogelsoorten. De vogelliefhebber komt hier dus ogen te kort. Het gebied is vrij toegankelijk en men kan hier heerlijk wandelen, fietsen en relaxen. Speelweides, stranden en ligweides zorgen dat het hele gezin hier een leuke dag kan hebben.

Natuurgebied Geestmerambacht
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Natuurgebied Geestmerambacht

Wil je op vakantie in de buurt van Natuurgebied Geestmerambacht of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Natuurgebied Geestmerambacht liggen. Makkelijk overnachten bij Natuurgebied Geestmerambacht binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.