Schaapskooi Exloo

Vanaf de paasvakantie tot en met de herfstvakantie trekt de schaapsherder er met zijn kudde dagelijks op uit. In de andere periodes is dit beperkt tot het weekend of de schoolvakanties. Bij de schaapskooi in het centrum van Exloo kan de activiteiten van de schaapskooi bekijken. Dit is een leuke ervaring voor het hele gezin. De kudde gaat dagelijkse de prachtige natuur in, zoals het Molenveld, de heidevlakte tussen Exloo en Odoorn. Men kan hier demonstraties schapen drijven bekijken of kijken naar het scheren van de schapen. Er zijn ook mooie wandelroutes om te lopen. Regelmatig zijn er ook diverse ambachtslieden aanwezig die hun kennis tonen aan het publiek.

Schaapskooi Exloo
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Schaapskooi Exloo

Wil je op vakantie in de buurt van Schaapskooi Exloo of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Schaapskooi Exloo liggen. Makkelijk overnachten bij Schaapskooi Exloo binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.