Spekschatebrug

Het fraaie plaatsje Heeten in de streek Salland in Overijssel heeft een fraaie natuur waar men heerlijk kan wandelen of fietsen. Een publiekstrekker is het jaarlijkse evenement op de 4e woensdag in september: de Ponymarkt met de diverse activiteiten daar omheen. Bekijk Heeten ook eens vanaf het water met de historische elementen zoals de Spekschatebrug. Deze ligt Over het kanaal van Deventer, richting Lemelerveld. De brug dateert volgens het opschrift in de bovenbouw uit 1901 hoewel hij later is geplaatst. Op een topografische kaart staat hij in 1920 nog als vlotbrug vermeldt. Het huisje bij de brug heet hier ‘Hekkert’.

Spekschatebrug
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Spekschatebrug

Wil je op vakantie in de buurt van Spekschatebrug of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Spekschatebrug liggen. Makkelijk overnachten bij Spekschatebrug binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.