Spido

Rotterdam is een echte havenstad en een ontdekkingstocht door de havens mag tijdens een bezoek aan deze stad natuurlijk niet ontbreken. Aan de voet van de Erasmusbrug ligt de Spido. Deze maatschappij vaart dagelijks uit voor verrassende rondvaarten. De boten van de Spido begeven zich in het drukke verkeer van de zee- en binnenvaartschepen in één van de grootste haven ter wereld. Vanaf het water bekijkt men de indrukwekkende skyline van Rotterdam, het unieke uitzicht op de werven en dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Zelfs de kinderen vinden de vaartochten heel speciaal, zeker als ze bij de kapitein een kijkje in de stuurhut mogen nemen. Willen ze niet meer genieten van het fraaie uitzicht, dan kunnen ze aan boord van de Abel Tasman ook verschillende computerspelletjes spelen. Ze kunnen de schepen van de Spido hiermee besturen en bijvoorbeeld haven memory spelen. De kleintjes zullen zich ook vermaken met het Ketelbinkie kleurboekje. De vaartocht duurt circa 75 minuten en tijdens de tocht kan men via beeld en geluid een heldere uitleg krijgen.

Spido
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Spido

Wil je op vakantie in de buurt van Spido of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Spido liggen. Makkelijk overnachten bij Spido binnen een straal van 40 kilometer.

1 3

Nautisch Centrum Scheveningen

Type SV2
Geschikt voor max. 3 personen, heeft 1 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 365,00
Verplicht
€ 51,82
€ 416,82
3 6

Vakantiepark Kijkduin

Type K6A
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 514,00
Verplicht
€ 51,82
€ 565,82

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.