St. jansberg

St. Jansberg is een fraai natuurgebied met beboste hellingen, moeras, bronbeken en akkers. Een gebied met een zeer gevarieerde natuur en cultuur. De wandelaar en de fietser zullen prachtige landschappen zien en een fraaie flora en fauna. Het is alleen al bijzonder om even stil te staan en te luisteren naar het geluid van de vele vogels. Er lopen veel fiets- en wandelpaden, vaak een onderdeel van een knooppuntennetwerk. Hier vindt men ook een deel van de regionale MTB route. Even een tussenstop bij de Pannenkoekenbakker Plasmolen, waar de kinderen gelijk een speurtocht kunnen doen is natuurlijk altijd leuk. Liever te paard het gebied in? Dan kan ook, er ligt ook een deel van de regionale men- en ruiterroute. Op een heldere dag kan men helemaal tot Emmerich in Duitsland kijken, maar ook al kijkt men minder ver, wat men ziet is prachtig. Er zijn zelfs sporen uit een ver verleden, zoals de oude Romeinse villa en de watermolen ‘Bovenste Plasmolen’. De vogelliefhebber moet bij de Drie Vijvers goed opletten, misschien flitst hier wel de ijsvogel of de zeldzame bonte specht voorbij.

St. jansberg
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van St. jansberg

Wil je op vakantie in de buurt van St. jansberg of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van St. jansberg liggen. Makkelijk overnachten bij St. jansberg binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.