Theeschenkerij Tea at Hamtingh’s

De thee schenkerij is sinds 1-7-2017 definitief gesloten
De Theeschenkerij Tea at Hamtingh’s is ontstaan uit een jarenlange wens van Elsbeth Harting om iets van haar voorliefde voor Engeland te combineren met een gastvrij ontvangst in een prachtige tuin. Hier kan men koffie en thee drinken in een compleet Engelse stijl. Het ligt in Wintelre (Wintersel), één van de achttal dorpen in de Kempen, die samen de ‘Acht Zaligheden’ vormen. Bij Tea at Hamtingh’s kan de bezoeker veel meer dan acht zaligheden verkrijgen, de vele koffie en theesoorten met versnapering zijn heerlijk. Ook worden er bij de theetuin regelmatig workshops georganiseerd. Vanuit de theeschenkerij loopt men in ongeveer 20 minuten naar het beschermde natuurgebied Groot en Klein meer, waar men prachtige wandelingen kan maken.

Theeschenkerij Tea at Hamtingh’s
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Theeschenkerij Tea at Hamtingh’s

Wil je op vakantie in de buurt van Theeschenkerij Tea at Hamtingh’s of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Theeschenkerij Tea at Hamtingh’s liggen. Makkelijk overnachten bij Theeschenkerij Tea at Hamtingh’s binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
8-12 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.