Vijvertuinen van Ada Hofman

De Botanische Vijvertuinen van Ada Hofman liggen in Loozen / Hardenberg. Het zijn ongeveer 30 tuinen met daarin 50 vijvers rondom drie grote natuurvijvers. Ada Hofman is auteur van verschillende vijverboeken en zij is er in geslaagd om één van de grootste verzamelingen planten, struiken en bomen van ons land bijeen te brengen. Er zijn ook veel dieren uitgezet, zoals ringslangen, kikkers, hazelwormen, diverse vissoorten, salamanders en hagedissen. In de herfst en de zomer komen daar ook nog eens zeker 22 verschillende soorten dagvlinders bij. De unieke daktuin met vijver geeft een schitterend uitzicht over de vijvertuin en de privé vijver van haar huis. In de filmzaal worden voorlichtingsfilms vertoond, die door Ada Hofman zijn gemaakt. Iedereen die graag een mooie vijver wil, zou deze film eens moeten bekijken. Er zijn ook regelmatig exposities met tekeningen en schilderijen van Ada Hofman.

Vijvertuinen van Ada Hofman
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Vijvertuinen van Ada Hofman

Wil je op vakantie in de buurt van Vijvertuinen van Ada Hofman of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Vijvertuinen van Ada Hofman liggen. Makkelijk overnachten bij Vijvertuinen van Ada Hofman binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.