Zeeaquarium Bergen

In het gezellige Noord Hollandse Bergen aan Zee ligt het Zee Aquarium Bergen aan Zee. Het ligt ook echt aan de zee en hier worden in 44 aquaria de bewoners van alle zeeën getoond. Deze aquaria zijn verdeeld in vier zones, die de verschillende leefgebieden aangeven. De koude zone, tonen de vissen uit de Noordzee en andere noordelijke zeeën. De gematigde zone is de plek voor de zeebewoners uit de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. In de tropische zone zit natuurlijk heerlijk warm water met de kleurige vissen en als laatste hebben we dan nog het Amazone gebied. Dit is een rivierengebied en de aquaria laten de populatie zien die hier rond zwemt. Een grote verzameling schelpen en een potvisskelet maken samen met de vele aquaria van Zee Aquarium Bergen aan Zee een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Zeeaquarium Bergen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Zeeaquarium Bergen

Wil je op vakantie in de buurt van Zeeaquarium Bergen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Zeeaquarium Bergen liggen. Makkelijk overnachten bij Zeeaquarium Bergen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.