Apenheul

Apen zijn speels en grappig en soms zijn hun handelingen zelfs heel herkenbaar voor de mens. In het bos bij Apeldoorn ligt de Apenheul, een overzichtelijk dierenpark met honderden apen en andere dieren. Hier kan men lachen om de apen, interessante ontmoetingen met apen hebben, maar vooral ook genieten van alle dieren die in het park leven. Kleine baby gorilla’s, bijzondere neusapen, goudkopleeuwaap, berberaap en nog veel meer apen zijn er in de Apenheul te zien. Het leuke is dat er ook veel loslopende apen zijn, waardoor je het idee krijgt dat je midden in de jungle loopt. Het klimmen en klauteren van de apen werkt aanstekelijk en in de verschillende klim- en speeltuinen kunnen de kinderen zich goed uitleven.

Apenheul
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Apenheul

Wil je op vakantie in de buurt van Apenheul of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Apenheul liggen. Makkelijk overnachten bij Apenheul binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.