Artis

In het hartje van Amsterdam vindt men de oudste dierentuin van Nederland: Artis. Sinds 1838 zijn er de eerste beginselen van de dierentuin en de huidige dierentuin vertoont nog veel sporen van de Amsterdamse geschiedenis. Toch heeft hier de tijd niet stil gestaan en dat ziet men bijvoorbeeld aan het bijzondere Planetarium waar men door de ruimte kan reizen. De tropische vissen zijn daarentegen weer gehuisvest in het monumentale Aquarium. Bekijk de galopperende springbokken, zebra’s, spiesbokken en gnoes of de leuke giraffen. In het historische vogelhuis kan men tussen de vrij rondvliegende vogels lopen en in het vlinderpaviljoen tussen de vlinders. Het tropische bos, het historische stadspark, het vernieuwde apenhuis… allemaal plekken die Artis de moeite waard maken voor een uitstapje met het hele gezin.

Artis
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Artis

Wil je op vakantie in de buurt van Artis of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Artis liggen. Makkelijk overnachten bij Artis binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.