Burger's Zoo BV

Burgers’ Zoo neemt je in één dag mee naar de woestijn, de rimboe, op safari, de oceaan, de mangrove en de tropen. Het spannende dierenpark ligt in een fraaie bosrijke omgeving van Arnhem. Hier kun je op zoek gaan naar de tijgers, tussen de kikkers lopen of bij de gieren kijken en dan hebben we alle andere dieren nog niet eens genoemd. Ga ook eens langs bij de Ocean, een tropische koraalzee met acht miljoen liter water of maak een tocht door de woestijn van Arizona. Het hele gezin kan zich hier prima vermaken. De kinderen zullen zeker ook Burgers’Avonturenland willen bezoeken, de grote moderne speeltuin is goed voor veel speelplezier. Een hapje eten kan in één van de vijf themarestaurants, zodat Burgers’ Zoo een compleet dagje uit wordt.

Burger's Zoo BV
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Burger's Zoo BV

Wil je op vakantie in de buurt van Burger's Zoo BV of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Burger's Zoo BV liggen. Makkelijk overnachten bij Burger's Zoo BV binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.