Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is een aanrader voor het hele gezin. Er is van alles te zien, te horen en te voelen tijdens een bezoek aan dit park. Stap bijvoorbeeld eens het Dinobos in, waar 75 levensechte dinosauriërs wonen. Of kijk of je de nachtdieren in de Nacht kunt ontdekken. Er zijn tijgers, leeuwen, apen en nog veel meer dieren en vaak kun je oog in oog met de dieren staan. Zoals op de brug bij de Savanne. Hier kijk je zo in de ogen van de giraffe. In de stad der Oudheid kun je lachen om de gekke capriolen van de bavianen en bij de Koele Knuffels kun je zelfs een slang of spin vasthouden. Als de kinderen zelf even willen klimmen of klauteren, dan kan dat in één van de drie speeltuinen. De kleintjes beleven vast ook veel plezier aan het aaien van de geiten, schapen en konijnen. Met de hele familie de vogel volière in om de vogels te voeren is natuurlijk ook leuk.

Dierenpark Amersfoort
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Dierenpark Amersfoort

Wil je op vakantie in de buurt van Dierenpark Amersfoort of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Dierenpark Amersfoort liggen. Makkelijk overnachten bij Dierenpark Amersfoort binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.