Dierenpark Wissel

In het Gelderse Epe ligt het natuurlijke dierenpark Wissel. Hier vindt men de bijzondere dieren zoals maraboes, corsac vossen, dikdiks en witgezichtsaki’s. De meeste dieren leven in hun natuurlijke leefgebieden, vanuit de hoge bomen kijken de doodshoofdapen en beermarters nieuwsgierig naar de bezoekers. Een bezoek aan het dierenpark is leuk voor het hele gezin. De kleintjes kunnen de dieren knuffelen op de kinderboerderij of ravotten in de speeltuin. Interessante informatie over dieren krijgt men tijdens de spannende Zoo Quest. Even uitrusten van alle indrukken? Bij het theater en het terras kan een tussenstop worden gemaakt, zodat men hierna de tocht door het leuke dierenpark weer kan hervatten.

Dierenpark Wissel
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Dierenpark Wissel

Wil je op vakantie in de buurt van Dierenpark Wissel of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Dierenpark Wissel liggen. Makkelijk overnachten bij Dierenpark Wissel binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.