Dierenrijk Europa

In het Dierenrijk in Nuenen staat men neus aan neus met de Siberische tijger, enorme olifanten en ronddobberende zeehonden. In de grootste volière van Europa leven meer dan 100 vogels, waaronder goliath reigers, pelikanen en Europese zeearenden. Het hele jaar door kan men van alles te weten komen over de dieren of interessante voederpresentaties bijwonen. De informatie over de dieren wordt voor de kinderen op een leuke manier gebracht, tijdens de interactieve theatershow neemt Pico de kinderen mee op reis en vertelt hierbij over de dieren. Pico’s Speelpaleis is een indoorspeeltuin, zodat er ook met minder weer geklauterd en geklommen kan worden. Als het zonnetje schijnt kunnen de kinderen ook op de diverse speeltoestellen in het Dierenrijk terecht.

Dierenrijk Europa
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Dierenrijk Europa

Wil je op vakantie in de buurt van Dierenrijk Europa of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Dierenrijk Europa liggen. Makkelijk overnachten bij Dierenrijk Europa binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
8-12 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.