Diergaarde Blijdorp

In de Rotterdamse Diergaarde Blijdorp kan men in één dag zes werelddelen ontdekken. Er valt hier van alles te zien, te doen en te beleven. Bijzondere dieren, zoals de Prins-Alfred herten, maar ook de Aziatische olifanten of de Sumatraanse tijgers wonen hier in een schitterende omgeving. Behalve de werelddelen is er ook nog de onderwaterwereld. Het bijzondere Oceanium, waar de zeeleeuwen iedereen verwelkomen met hun vrolijke gebrul en waar je tussen de haaien en andere zeedieren kunt doorlopen. Of het nieuwe Amazonica, het mooiste vlinderparadijs van Europa. De reptielen vindt men in de monumentale Rivierahal en in de speeltuin kunnen de kinderen klauteren en klimmen in het touwencircus of naar beneden roetsjen via de supersnelle glijbanen. Tijdens de Zoomeravonden is Diergaarde Blijdorp lekker lang open, zodat men uren kan genieten van de schitterende dierentuin.

Diergaarde Blijdorp
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Diergaarde Blijdorp

Wil je op vakantie in de buurt van Diergaarde Blijdorp of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Diergaarde Blijdorp liggen. Makkelijk overnachten bij Diergaarde Blijdorp binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.