Noorder Dierenpark Emmen

Ze zeggen wel eens dat het Noorder Dierenpark Emmen de mooiste dierentuin van Nederland is. Wat zeker heel bijzonder is, is dat je hier wel heel dicht bij de dieren komt. Ze leven in natuurlijke omstandigheden, wat goed laat zien hoe de dieren leven. Olifanten ravotten met elkaar, impala’s maken sierlijke sprongen en de bavianen maken ruzie, net zoals in het wild. De dieren leven meestal in grote groepen en voor een dierentuin is dat erg bijzonder. In het Noorder Dierenpark Emmen vindt men bijvoorbeeld maar liefst 13 olifanten, 130 Humboldt-pinguïns en 125 mantelbavianen. De dierentuin is voor het hele gezin een bijzonder uitstapje en voor de kinderen is het dubbel feest. Zij kunnen niet alleen genieten van de dieren, maar ook van de vele speelmogelijkheden. Interactieve spelletjes en een aantal speeltuinen en zelfs bij minder weer kunnen ze terecht in de grote overdekte speelruimte: Yucatán.

Korting Dierentuin Emmen

Wilt u met korting naar Dierenpark Emmen? Dat kan. Eenvoudig online kaarten bestellen levert een korting op van 1 euro per kaartje. Bij Vakantieveilingen kan je bieden op twee entreekaarten vanaf 1 euro of direct kopen voor € 30. Dat is dus € 14 korting

Leeftijd Dagkaart Alleen Yucatán
0 t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 9 jaar € 19,50 -
3 t/m 18 jaar - € 9,50
10 t/m 64 jaar € 22,00 -
19 jaar en ouder - € 5,50
65+ € 20,00 € 5,50

Natuurlijk kunnen aan de kassa ook toegangskaarten gekocht worden. Een dagkaart Dierenpark Emmen geeft naast het dierenpark ook toegang tot de indoor speeltuin Yucatan.

Abonnement Dierenpark Emmen

Profiteer van kortingen met een abonnement op Dierenpark Emmen en bovendien is een abonnement veel voordeliger en kan je de dierentuin bezoeken wanneer je maar wilt. De geldigheid van een abonnement is één jaar. Met een abonnement krijg je ook 50% korting bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, Artis Zoo in Amsterdam en Burgers Zoo in Arnhem. Met een abonnement krijg je ook 50% korting op een bezoek aan alle parken van Plopsaland.

Noorder Dierenpark Emmen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Noorder Dierenpark Emmen

Wil je op vakantie in de buurt van Noorder Dierenpark Emmen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Noorder Dierenpark Emmen liggen. Makkelijk overnachten bij Noorder Dierenpark Emmen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.