Olmense Zoo

In de Antwerpse Kempen komt men een exotische verrassing tegen. De Olmense Zoo heeft namelijk een Tropenhal van 2000 vierkante meter. Daarnaast is er een uitgestrekte Savanne met onder andere Afrikaanse olifanten en giraffen en een Wandelvolière met meer dan 100 exotische vogels. De natuurliefhebber kijkt zijn ogen uit in het Berenbos. Lekker griezelen, kan men in het Reptielenhuis en de zwarte en gevlekte panters houden je in de gaten tijdens een bezoek aan Casa Panthera. Het zoogdieren- en vogelmuseum bieden leuke informatie over de dieren voor jong en oud. Sla vooral de witte leeuwen en tijgers niet over, die zie je namelijk niet zo vaak. Het natuurlijke en wijds karakter van het dierenpark, maakt van de Olmense Zoo een echte aanrader.

Olmense Zoo
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Olmense Zoo

Wil je op vakantie in de buurt van Olmense Zoo of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Olmense Zoo liggen. Makkelijk overnachten bij Olmense Zoo binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.