Safaripark Beekse Bergen

Het Safaripark Beekse Bergen is het grootste wildlifepark van de Benelux. Hier kan men te voet, met je eigen auto, met de bus of boot op safari. Tijdens deze dag vol Afrikaanse avonturen ontmoet men ruim 1500 wilde dieren in een prachtige omgeving. Men kan een grote groep giraffen spotten, spectaculaire roofvogel shows bezoeken of kennismaken met de ‘Big Five’. Safaripark Beekse Bergen is het enige park in de Benelux waar men neushoorns, olifanten, luipaarden, buffels en leeuwen op één dag kan zien. Schrik niet als de leeuwen gaan brommen, ze zijn wel dichtbij, maar wel op veilige afstand. Of ga eens een dagje ‘backstage’ om te kijken hoe het leven van een dierenverzorger eruit ziet. De grote groepen mantelbavianen of de stokstaartjes, daar kun je uren naar kijken, maar niet te lang want er is nog zoveel te zien. Ga ook eens naar de Djambo show of de voederpresentaties. De kinderen kunnen zich extra uitleven bij de speelplekken, klimmen en klauteren, staat hier centraal. Kortom: het Safaripark Beekse Bergen is niet alleen een ontzettend leuk maar ook een leerzaam park voor het hele gezin.

Safaripark Beekse Bergen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Safaripark Beekse Bergen

Wil je op vakantie in de buurt van Safaripark Beekse Bergen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Safaripark Beekse Bergen liggen. Makkelijk overnachten bij Safaripark Beekse Bergen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.