Sea Life

In het gezellige Scheveningen ligt de verrassende onderwaterwereld van Sea Life. Hier tonen de ruim 45 aquaria niet alleen de kabeljauw en de kreeft, maar ook andere bijzondere zee bewoners. Roggen, zeesterren en prachtige koralen laten de wonderen van het water zien. In het Amazonia lijkt het wel of men in het tropisch regenwoud terecht is gekomen. De gevaarlijke piranha’s zwemmen hier rond alsof ze in de Amazone zijn. De spectaculaire onderwatertunnel ‘Typisch Tropisch’ geeft de bezoekers het gevoel dat ze diep in het water van de turquoise tropische zeeën verblijven. De zeeschilpadden, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen geven een realistisch beeld weer. Natuurlijk moet men ook even langs bij de otters Sien en Saartje of raak de krabbetjes aan in de Voelpoel. Zeesterren zijn er in alle maten, kleuren en vormen en de anemonen en zeeanjelieren zijn prachtig van dichtbij.

Sea Life
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sea Life

Wil je op vakantie in de buurt van Sea Life of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sea Life liggen. Makkelijk overnachten bij Sea Life binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.