Sealife

In het Belgische Blankenberge tonen 50 aquaria de mysterieuze onderwaterwereld. Meer dan 2500 dieren geven een prachtig beeld van de zeven wereldzeeën. Loop door de spectaculaire Ocean tunnel tussen de verschillende haaien, de speciale gitaarhaai, de verpleegsterhaai, de zwartpuntrifhaai en de zebrahaai lijken om je heen te zwemmen. Het nationale kweekprogramma voor zeepaardjes en de zeehonden met de zeehondenopvang is ook ontzettend interessant om te zien. In het grote buitengedeelte van het Sealife kan men uren kijken naar de grappige Humboldt pinguïns of de speelse otters. Maar niet te lang, want je moet ook nog naar de kwallendisco. Genoeg te zien en te ontdekken dus, Sealife is een aanrader voor het hele gezin.

Sealife
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sealife

Wil je op vakantie in de buurt van Sealife of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sealife liggen. Makkelijk overnachten bij Sealife binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Cadzand-Bad

Bungalow Ca4g
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Zeeland - Cadzand-Bad

Weekend
22-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 197,00
Verplicht
€ 11,58
€ 208,58
3 6

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

6C2: 6-persoonskreekwoning
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet-Bad

Weekend
1-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 279,00
Verplicht
€ 47,20
€ 326,20

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.