Zoo Parc Overloon

In het Zoo Parc in Overloon kan men een spannende ontdekkingsreis maken langs bijzondere dier- en plantensoorten. Het 21 hectare grote park bestaat uit verschillende gebieden, onder andere met dieren in hun natuurlijke omgeving. Men maakt kennis met de dieren op een bijzondere manier, door de speciale inrichting van het park. Het kan gebeuren dat men ineens oog in oog staat met één van de diersoorten. Cheeta’s, tapirs, flamingo’s, rendieren, beermarters en een grote groep strohalsibissen, ze zijn er allemaal in Zoo Parc Overloon. In de doorloopgebieden bewegen de lemuren, Indische antilopen en reuzenkangeroes zich vrijelijk tussen de bezoekers. De kinderen kunnen de dieren knuffelen op de kinderboerderij of lekker spelen in de speeltuin. Is het weer wat minder? Geen probleem, de ZooRama is geheel overdekt en biedt bijna 2000 vierkante meter speelplezier. Het natuurpark heeft niet voor niets verschillende awards gewonnen, het is zeer toegankelijk en gastvrij voor het hele gezin.

Zoo Parc Overloon
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Zoo Parc Overloon

Wil je op vakantie in de buurt van Zoo Parc Overloon of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Zoo Parc Overloon liggen. Makkelijk overnachten bij Zoo Parc Overloon binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.