Aqualaren

Het Aqualaren is een subtropisch zwemparadijs in Zuid Laren. Hier kan het hele gezin zich zonder twijfel een hele dag vermaken. Er zijn verschillende baden en attracties die zorgen voor veel waterpret. Allereerst is er het wedstrijdbad van 25 meter en als tweede het recreatiebad van 30 meter. Het wedstrijdbad heeft een verstelbare bodem en wordt tijdens de recreatieve uren op een diepte van 1.40 meter gezet. Het recreatiebad heeft een glijbaan van 30 meter, een stroomversnelling met jetstreams, een waterparaplu, waterspuiters, een bruiser en een kinderglijbaan. We zouden bijna het speciale peuterbadje vergeten, hier kunnen de allerkleinsten spetteren en spatteren. Dan is er nog de hotwhirlpooltuin, met zes hotwhirlpools en een ruime zonneweide en zonneterras. Even wat anders doen dan zwemmen? Drie beachvolleybalvelden, hand- en voetbaldoelen, tafeltennis, trapauto’s, klimmen en klauteren, het kan allemaal. Honger gekregen van al die activiteiten, dan kan men in de restaurette terecht, met een droog én een nat gedeelte.

Aqualaren
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Aqualaren

Wil je op vakantie in de buurt van Aqualaren of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Aqualaren liggen. Makkelijk overnachten bij Aqualaren binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.