Attractiepark De goudvis

In het Noord Hollandse St. Maartenszee vindt men het attractiepark De Goudvis. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in meer dan 2200 vierkante meter overdekt speelplezier. Maar liefst drie overdekte speelparadijzen waar kinderen van nul tot en met elf jaar zich kunnen vermaken met verschillende attracties. Ballenbakken, monorail, klauternetten, hobbelhindernissen, rodelbaan, glijbanen, kabelbaan, bouncebalkooi, speelhuisjes, bouwhoek, luchtkussens, trampolines en nog veel meer. Zelfs aan de hele kleintjes is gedacht met de softplay speelhoek. Gaat het zonnetje schijnen of is er even behoefte aan frisse lucht, dan kan het buitenspelen gaan beginnen… Een grote zandbak met klimtoren, luchtkussens, schommels, kabelbanen, waterfietsen, trampolines, trapskelters, glijbanen, kettingbrug, klimwand, speelkasteel houden de kinderen in de grote buitenspeeltuin zoet. En dat is nog niet alles, men vindt hier ook de grootste airtrampoline van Europa en nog een aantal andere attracties. Trek gekregen van al dat spelen? Men kan hier kiezen om een hapje te eten in het restaurant of de meegebrachte etenswaren opeten op één van de picknickbanken.

Attractiepark De goudvis
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Attractiepark De goudvis

Wil je op vakantie in de buurt van Attractiepark De goudvis of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Attractiepark De goudvis liggen. Makkelijk overnachten bij Attractiepark De goudvis binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.