Bezoekerscentrum De Hoep

In het bezoekerscentrum De Hoep in Castricum kan men van alles te weten komen over de Noord-Hollandse duinen. Met deze informatie op zak, kijkt men op een andere manier naar één van de mooiste plekken van Noord-Holland: het Noord Hollands Duinreservaat. Er wordt gewezen op de mooiste plekjes in de duinen, zoals de vogelkijkhut en de waterbel. Vanuit het bezoekerscentrum worden er ook het hele jaar door activiteiten en excursies georganiseerd, waar zowel de volwassenen als de kinderen een hoop plezier aan kunnen beleven. In de speciale Hoeptuin ziet men hoe het duinlandschap is ontstaan met de bijzondere flora en fauna. Ook kan men een kijkje nemen in de vlindertuin of bij de vogelobservatiewand. Regelmatig zijn er in het bezoekerscentrum interactieve, wisselende of vaste exposities en op het ‘belevingseiland’ krijgt men vast een voorproefje van de duinen.

Bezoekerscentrum De Hoep
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Bezoekerscentrum De Hoep

Wil je op vakantie in de buurt van Bezoekerscentrum De Hoep of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Bezoekerscentrum De Hoep liggen. Makkelijk overnachten bij Bezoekerscentrum De Hoep binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.