Billybird hemelrijk

Tussen Uden en Gemert ligt het attractiepark Billybird Hemelrijk. Een park waar iedereen zich kan vermaken tijdens alle weersomstandigheden. Dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties, is men hier niet afhankelijk van het weer. In het centrum van het park ligt een heerlijk strandbad met de verschillende binnen- en buitenattracties hieromheen. Verdwijnt het zonnetje even achter de wolken? Dan kunnen de kinderen gewoon het Zeeroversland of de Kinderkermis in. Zoekt men iets meer uitdaging? Dan is het survivalgebied zeker een aanrader of de familie achtbaan. De kleintjes zullen zich prima vermaken in het Poppentheater. De grote buitenspeeltuin Kinderland heeft ook veel uitdagingen, waaronder de hoogste airtrampoline van Nederland.

Billybird hemelrijk
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Billybird hemelrijk

Wil je op vakantie in de buurt van Billybird hemelrijk of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Billybird hemelrijk liggen. Makkelijk overnachten bij Billybird hemelrijk binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.