Camping in den Boomgaard

Camping in de Boomgaard is een kleine familie-camping in Kapel-Avezaath. De camping is landelijk gelegen en ligt vlak bij de opstapplaats ‘Kerk-Avezaath’ van de Betuwe vierdaagse. Er is een kleine kantine en een deel van het terrein is ingericht als dagrecreatie-terrein. Hier is het mogelijk om tegen een dagvergoeding gebruik te maken van de watersportfaciliteiten. Zwemmen, vissen en duiken zijn een aantal mogelijkheden, die men op Camping in de Boomgaard heeft. Liever relaxen terwijl de anderen aan het zwemmen zijn? Dat kan op de grote zonneweide. Als de zon te heet is, dan zijn er genoeg schaduwplekken waar men lekker kan zitten met een goed boek. De kinderen zullen zich ook prima vermaken op de diverse speeltoestellen en de mega airtrampoline.

Camping in den Boomgaard
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Camping in den Boomgaard

Wil je op vakantie in de buurt van Camping in den Boomgaard of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Camping in den Boomgaard liggen. Makkelijk overnachten bij Camping in den Boomgaard binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.