Caribabad

Het Cariba bad in Gorkum is een perfecte locatie voor een dagje waterpret. Jong en oud kunnen zich prima vermaken in het tropische zwembad met een binnen- en buitenbad. Er is niet alleen een ruim wedstrijdbad, maar ook een recreatiebad met verschillende attracties die het zwembad extra leuk maken. Het recreatiebad heeft een temperatuur van 31 graden Celsius, als dit nog niet warm genoeg is, dan kan men plaats nemen in één van de whirlpools. De spectaculaire glijbaan is een sensationele ervaring, hier krijgt men het zeker warm van. Even bijkomen kan in één van de vele zithoeken en de kleintjes zullen zich prima vermaken in de uitgebreide peuterhoek. Het verwarmde buitenbad is het hele jaar door geopend, dus even een frisse neus halen kan ook. Als het zonnetje schijnt kan men ook lekker relaxen op de zonneweide met de speeltoestellen. Geen zon te zien? Dan kan men ook een kleurtje opdoen onder de moderne zonnebanken. Als men trek heeft gekregen van alle waterpret, dan kan men in de horecagelegenheid terecht voor een heerlijke versnapering.

Caribabad
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Caribabad

Wil je op vakantie in de buurt van Caribabad of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Caribabad liggen. Makkelijk overnachten bij Caribabad binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.