De Bockenreijder

In de herberg ‘In den Bockenreyder’ herleven oude tijden. Hier wordt nog net als vroeger zand op de vloer gestrooid. De herberg ligt op het unieke landgoed ‘De Utrecht’ in Esbeek, midden in de bossen. Het ligt dichtbij de vennen de Flaes en ’t Goor. Het is heerlijk om hier te fietsen of te wandelen en als je een paard meebrengt kan men er ook fantastisch paardrijden. ‘Bockenreyders’ waren ooit misdadige spookfiguren, die ’s nachts op een bok over de hei reden en een spoor van plundering achter lieten. De herberg staat in het teken van deze geheimzinnigheid. Het terras of de herberg nodigt uit om even te genieten van de rust, de mooie omgeving, de zon en alle heerlijkheden die worden aangeboden. Vanaf de herberg zijn er verschillende wandelroutes, inclusief een rolstoelroute.

De Bockenreijder
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Bockenreijder

Wil je op vakantie in de buurt van De Bockenreijder of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Bockenreijder liggen. Makkelijk overnachten bij De Bockenreijder binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.