De Grenswachter Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum De Grenswachter is een leuk bakkerijmuseum waar het hele gezin veel plezier kan beleven. Er zijn verschillende interactieve activiteiten waardoor men een goede kijk krijgt op het ambachtelijke bakken. In de oude bakkerij wordt nog steeds brood gebakken en er worden demonstraties gegeven. De bezoekers zijn in de gelegenheid om vragen te stellen en na afloop krijgt iedereen zijn eigen stukje deeg om een brood te bakken. Tijdens de bakdemonstratie is het ook mogelijk om de oude beltkorenmolen ‘De Grenswachter’ in te gaan. In het museum ziet men een collectie van oude machines en gereedschappen en speculaasplanken uit de rijke historie van de bakkerswereld. Het authentieke Oudhollandse snoepwinkeltje is een waar paradijs voor de lekkerbek, hier vindt men nog ulevellen, duimdrop, stroopsoldaten, zoethout, polkabrokken, haverstropitten en nog veel meer. Ook het vloerbrood wat tijdens de demonstraties wordt gebakken is hier te koop.

De Grenswachter Bakkerijmuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Grenswachter Bakkerijmuseum

Wil je op vakantie in de buurt van De Grenswachter Bakkerijmuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Grenswachter Bakkerijmuseum liggen. Makkelijk overnachten bij De Grenswachter Bakkerijmuseum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.