De gulle brabander

De Gulle Brabander is een horecagelegenheid die rond 1920 is gebouwd door de opzichter van de kanaalwerkzaamheden. Kanaalgravers, havenarbeiders en schippers konden hier terecht voor hun natje en droogje. Dat kan nog steeds, maar dan in een moderne versie. Een nieuwe naam en een uitgebreidere functie hebben van De Gulle Brabander een heerlijke plek gemaakt om tijd door te brengen. Het heeft nog steeds een prachtig uitzicht over het kanaal en het rondom liggend natuurschoon. Jong en oud kunnen zich hier prima vermaken. Voor de kinderen is er een geweldige speeltuin: schommelen, wippen, draaien, glijden, fietsen en springen, houdt de jeugd wel even zoet. In de zomer kan men lekker buiten op het ruime terras zitten, bij kouder weer kan men zich binnen koesteren bij de houtkachel.

De gulle brabander
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De gulle brabander

Wil je op vakantie in de buurt van De gulle brabander of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De gulle brabander liggen. Makkelijk overnachten bij De gulle brabander binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.