De hooiberg

Midden in de groene Brabantse Kempen ligt een speelboerderij met een oppervlakte van ruim 4000 vierkante meter. Dit is De Hooiberg, een plek waar kinderen zich met alle weersomstandigheden kunnen vermaken. Er is een binnenruimte van 1600 vierkante meter met leuke speelelementen, meerdere glijbanen, een grote ballenbak, een spookhuis, knutselruimte, fluor schietschijventunnel, een mega blokkenhoek en nog veel meer… Voor de kleintjes is er een aparte peuterballenbak en de hele kleintjes hebben er ook één in de sprookjeszaal. De volwassenen kunnen relaxen in het aparte zitgedeelte en terwijl de kinderen zich vermaken, kan er televisie worden gekeken of van de Wi-Fi gebruik worden gemaakt. Schijnt het zonnetje, dan kan men ook buiten op het terras zitten. Terwijl men hier van het uitzicht geniet, kunnen de kinderen zich uitleven in de buitenspeeltuin. Trampolines, skelterbanen, springbult, klim- en klautertoestellen en een aparte peuterspeeltuin zorgen dat de kinderen hier gewoon verder kunnen spelen.

De hooiberg
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De hooiberg

Wil je op vakantie in de buurt van De hooiberg of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De hooiberg liggen. Makkelijk overnachten bij De hooiberg binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.