De Pannenkoekenboot

Heel veel pannenkoeken eten én varen, leuker kan het eigenlijk niet. Dit kan op de Pannenkoekenboot. In Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen kan men op de Pannenkoekenboot inschepen en terwijl men vaart, genieten van de heerlijke pannenkoeken. Natuurlijk zijn de pannenkoeken op deze boot heel bijzonder, je kunt ze namelijk zelf versieren. Op de reuze-versiertafel staan namelijk de lekkerste dingen om de pannenkoeken nog lekkerder te maken. Zoet of hartig, een fel roze pannenkoek of lekker donkerbruin, het kan allemaal. Misschien kun je zelfs een gezicht op jouw pannenkoek maken. Naast het eten kun je genieten van het uitzicht of een mooie kleurplaat maken en als dat nog niet voldoende is, dan neem je gewoon een duik in de ballenbak. Op de Pannenkoekenboot staat veiligheid voorop, er zijn geen lage relingen of gevaarlijke openingen en altijd toezicht. Zo kan men dus op de Pannenkoekenboot met een gerust hart van een leuke tijd genieten.

De Pannenkoekenboot
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Pannenkoekenboot

Wil je op vakantie in de buurt van De Pannenkoekenboot of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Pannenkoekenboot liggen. Makkelijk overnachten bij De Pannenkoekenboot binnen een straal van 40 kilometer.

1 3

Nautisch Centrum Scheveningen

Type SV2
Geschikt voor max. 3 personen, heeft 1 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 365,00
Verplicht
€ 51,82
€ 416,82
2 4

Cape Helius

Type CP4
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Hellevoetsluis

Weekend
14-08 (3 nachten)

Aanbieding
€ 419,00
Verplicht
€ 33,16
€ 452,16
3 6

Vakantiepark Kijkduin

Type K6A
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 514,00
Verplicht
€ 51,82
€ 565,82

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.