De Spelerij

In De Spelerij is niets wat het lijkt… Het lijkt misschien een enorme speeltuin, maar dat is het niet alleen. Deze wonderlijke plek ligt in het bos van Dieren en hier kunnen de kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken. Eigenlijk is De Spelerij een werkplaats, een atelier en een tentoonstellingsruimte tegelijk, dus ook volwassenen kunnen zich hier vermaken met de bijzondere objecten. De creatieve attracties zetten zowel de jonge als de oudere bezoekers aan het denken en dit maakt het spelen en bekijken extra leuk. De kunstenaar Jos Spanbroek heeft de speelobjecten met zorg ontwikkeld en iedere keer zijn er nieuwe bijzondere dingen te ontdekken. Fantasievolle voorwerpen die meestal gemaakt zijn van gebruikte materialen. De vernuftige mechanieken kunnen door de kinderen zelf in beweging worden gezet. Sommige plekken zijn overdekt, dus tijdens een regenbui kan het spelen gewoon doorgaan. In De Galerij ontmoeten natuur, cultuur en techniek elkaar, hier kan men zich laten verrassen door de gedachten van de kunstenaar.

De Spelerij
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Spelerij

Wil je op vakantie in de buurt van De Spelerij of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Spelerij liggen. Makkelijk overnachten bij De Spelerij binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.