De Tippe, openlucht zwembad

Het openluchtzwembad De Tippe in Heino heeft maar liefst drie verwarmde baden. Er is een wedstrijdbad, een ondiep bad en een peuterbad. Genoeg water dus voor heel veel waterpret. Lekker spetteren en spatteren of sportief banen zwemmen, het kan allemaal. Rondom de zwembaden is een prachtige ligweide, waar de kinderen kunnen chillen of de volwassenen lekker in de zon kunnen luieren met een spannend boek. De openingstijden zijn afhankelijk van het weer en het aantal bezoekers, maar om heerlijk een aantal uren van de zwempret en de zon te genieten is De Tippe zeker een aanrader.

De Tippe, openlucht zwembad
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Tippe, openlucht zwembad

Wil je op vakantie in de buurt van De Tippe, openlucht zwembad of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Tippe, openlucht zwembad liggen. Makkelijk overnachten bij De Tippe, openlucht zwembad binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.