E Village Nederweert

In Nederweert ligt de plek waar fun, beweging, interactie en competitie samen komen. Hier ligt namelijk het E-village, een hightech gamecentrum met 1100 vierkante meter vol uitdagingen. E-village is nieuw en uniek, hier kun je sporten met je hele lijf en niet alleen met je duimen. De nieuwste en de vetste games kunnen hier gespeeld worden, zoals de Gamebike, Lightspace Floor, Dance Revolution, Virtual Jump Robe en nog veel meer. Hier kun je levensecht gamen op de Kinect Xbox 360 of 3D battelen met je vrienden. Liever op de Wii of de Playstation? Dat kan ook. De laatste snufjes en ontwikkelingen op games- en multimediatechnieken zijn hier te bekijken. Natuurlijk kun je er ook chillen met een drankje.

E Village Nederweert
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van E Village Nederweert

Wil je op vakantie in de buurt van E Village Nederweert of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van E Village Nederweert liggen. Makkelijk overnachten bij E Village Nederweert binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.