E3 Strand

Vlak bij Eersel ligt midden in het bos, op een uniek plekje het E3 strand. Hier kan men lekker luieren in de zon, op het strand of op de ligweiden. Het uitgestrekte zandstrand loopt vanaf de bosrand tot aan de waterkant. Liever in de schaduw of op een rustiger plekje? Dat kan ook, het terrein is groot genoeg. Op het strandpark kan men bedden, parasols of windschermen huren, dus men is hier van alle gemakken voorzien. Het heldere zwemwater geeft verkoeling op de warme dagen. Er is een ondiep deel voor de kleintjes en de diepe delen bieden genoeg ruimte voor de overige waterpret. Op het E3 strand worden regelmatig bijzondere evenementen gehouden op het gebied van muziek, sport en cultuur.

E3 Strand
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van E3 Strand

Wil je op vakantie in de buurt van E3 Strand of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van E3 Strand liggen. Makkelijk overnachten bij E3 Strand binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.