Feesterij dommelvallei

De Feesterij De Dommelvallei ligt in het landelijke Borkel en Schaft en van hieruit heeft men een schitterend uitzicht over het natuurgebied De Dommelvallei. Slechts op vier kilometer van het Brabantse Valkenswaard, maar toch even helemaal weg van alle drukte. Op de Feesterij De Dommelvallei zijn genoeg ingrediënten om een leuke dag te beleven, zo kan men bijvoorbeeld een solextocht maken of een tocht op de trekker. Golf of voetgolf spelen, dansen, boogschieten, Oudhollandse spellen, gezinsfietsen en nog veel meer. Op het buitenterrein worden een aantal dynamische buitensportactiviteiten in de vorm van een spellenbos aangeboden. Of huur met een paar mensen een loltrap fiets, succes is verzekerd. Op het riviertje De Dommel worden kanotochten verzorgd voor avonturiers en natuurliefhebbers, al peddelend kan men hier genieten van de prachtige flora en fauna in de omgeving. Dit alles is slechts een greep uit de vele activiteiten die de Feesterij Dommelvallei de bezoeker te bieden heeft.

Feesterij dommelvallei
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Feesterij dommelvallei

Wil je op vakantie in de buurt van Feesterij dommelvallei of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Feesterij dommelvallei liggen. Makkelijk overnachten bij Feesterij dommelvallei binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.