Five Star Farm

Five Star Farm is niet alleen een overdekte speeltuin, het is veel meer… Hier is een mooie combinatie neergezet van spelen en pret maken met oog hebben voor de natuur. In het Zeeuwse Kamperland kan men bij Five Star Farm het platteland in al zijn facetten ontdekken en leren hoe belangrijk duurzaam boeren is. Met de ‘country stijl’ is een luchtige sfeer neergezet, die een fantasiewereld creëert die jong en oud kunnen waarderen. Serieuze zaken worden afgewisseld met plezier, zoals racen over de skelterbaan, trampoline, het luchtkussen of bouwen in de mega zandbak. De overdekte speeltuin heeft genoeg mogelijkheden om ieder kind te vermaken. Voor de peuters is er zelfs een aparte speelhoek. De indeling van de Five Star Farm is zo gemaakt dat de bezoekers zoveel mogelijk meekrijgen van de sfeer van het boerenbedrijf, ook de wandelingen over het terrein geven een goed beeld. In de meest noordelijke punt van de weide is een wild-uitkijkpunt: de gluurmuur. Het Achterste Deel is een rustpuntje, even bijkomen van alle indrukken en speelpret, onder het genot van een hapje en een drankje. Dit kan binnen, maar ook op het beschutte en zonnige terras. Five Star Farm is veelomvattend: spelen, een mooi stukje natuur, leuke speurtochten met of zonder GPS, de dieren van dichtbij bekijken of een ritje met de huifkar maken. De verschillende exposities zorgen dat kijken hier ook ontdekken is. Tenslotte kan men ook nog aan een proeverij of workshop deelnemen, de Huisbrouwerij Zeeuws Boerenland Bier laat zien hoe het hop wordt verwerkt. Een biertje proeven van de huisbrouwerij de Peelander is natuurlijk altijd leuk.

Five Star Farm
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Five Star Farm

Wil je op vakantie in de buurt van Five Star Farm of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Five Star Farm liggen. Makkelijk overnachten bij Five Star Farm binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.